Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19Особливості розвитку сфери гольфу в індустрії гостинностіКіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Igor; Paska, Mariya
2022-05-19Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya
2022-05-19Дослідження перспектив розвитку галузі туризму України та Республіки БолгаріяПарамонова, Тетяна; Брусільцева, Ганна; Paramonova, Tetiana; Brusiltseva, Hanna
2022-05-19Формування системи мотивації працівників готельного підприємстваОстровська, Галина; Гуменний, Андрій; Ostrovska, Halyna; Humennyi, Andrii
2022-05-19Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко, Кристина; Nechepurenko, Krystyna
2022-05-19Організація роботи закладів харчування під час війни в УкраїніНазарова, Ксенія; Прусс, Вікторія; Nazarova, Kseniia; Pruss, Viktoriia
2022-05-19Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжутуМихайлик, Віталій; Кравченко, Михайло; Mykhailyk, Vitalii; Kravchenko, Mykhailo
2022-05-19Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовинМихавко, Тамара; Пасічний, Василь; Mykhavko, Tamara; Pasichnyi, Vasyl
2022-05-19Застосування сторітеллінгу для розвитку об'єктів індустрії гостинностіМешкова, Владислава; Балджи, Марина; Meshkova, Vladyslava; Baldzhy, Maryna
2022-05-19Інноваційні підходи до формування «Soft skills» у професійній діяльності фахівців сфери послугМендела, Євгенія; Mendela, Yevheniia
2022-05-19Культура поведінки працівників готелюМакогон, Ірина; Кукліна, Тетяна; Makohon, Iryna; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмеженьЛяшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, Olha
2022-05-19VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуЛяшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga
2022-05-19Харчування робітників бізнес-центрівЛяшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, Valentyna
2022-05-19Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»Ліщишин, Євген; Кукліна, Тетяна; Lishchyshyn, Yevhen; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Використання франчайзингу в ресторанній галузіЛисенко, Аліна; Кукліна, Тетяна; Lysenko, Alina; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Війна та ресторанний бізнес : можливості виживанняЛевчук, Алла; Levchuk, Alla
2022-05-19Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послугЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, Mariya
2022-05-19Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівніЛевицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 487