Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-05-19 | Сучасні особливості формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинності | Гущіна, Мар’яна; Гузар, Уляна; Hushchina, Maryana; Huzar, Ulyana |
2022-05-19 | Розвиток індустрії гостинності в Україні в сучасних реаліях | Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Huzar, Ulyana |
2022-05-19 | Управління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий період | Гарасимчук, Назарій; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazariy; Hrafska, Oryslava |
2022-05-19 | Організація банкет-коктелю | Янченко, Катерина; Цвілий, Сергій; Yanchenko, Kateryna; Tsvilyi, Serhii |
2022-05-19 | Hospitality english: the main features | Yurko, Nadiya; Styfanyshyn, Iryna; Юрко, Надія; Стифанишин, Ірина |
2022-05-19 | Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель | Шубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, Vasyl |
2022-05-19 | Проблеми впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі в сучасних умовах | Шоп’як, Олег; Петлін, Ірина; Shopiak, Oleh; Petlin, Iryna |
2022-05-19 | Проблеми та перспективні напрямки розвитку сільського зеленого туризму в Україні | Шаповалова, Аліна; Цвілий, Сергій; Shapovalova, Alina; Tsvilyi, Serhii |
2022-05-19 | Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції | Чумак, Аліна; Пушка, Ольга; Chumak, Alina; Pushka, Olha |
2022-01-19 | Country hotels as direction of hotel business development | Charkina, Tatiana; Zadoia, Vyacheslav; Pikulina, Elena; Tsurkan, Valeria; Чаркіна, Тетяна; Задоя, В'ячеслав; Пікуліна, Олена; Цуркан, Валерія |
2022-05-19 | Туризм Іспанії | Цвігун, Аліна; Олійник, Валентина; Tsvihun, Alina; Oliinyk, Valentyna |
2022-05-19 | Маркетингові інструменти економічного розвитку готельно-ресторанних підприємств в умовах пандемії | Ханас, Богдан; Васильчак, Світлана; Khanas, Bogdan; Vasylchak, Svitlana |
2022-05-19 | Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства | Фітель, Наталія; Радзімовська, Ольга; Fitel, Nataliya; Radzimovska, Olga |
2022-05-19 | Особливості організації обслуговування споживачів іноземних туристів в кафе | Фещенко, Ганна; Кривохлябова, Олена; Feshchenko, Hanna; Kryvokhliabova, Olena |
2022-05-19 | Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні | Турчин, Валентин; Гузар, Уляна; Turchyn, Valentyn; Huzar, Ulyana |
2022-05-19 | Гостинність і сервіс: досвід, особливості сьогодення, перспективи | Степаненко, Інна; Пасічний, Василь; Stepanenko, Inna; Pasichnyi, Vasyl |
2022 | Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції | Софієнко, Ніна; Булатов, Сергій; Sofiienko, Nina; Bulatov, Serhii |
2022-05-19 | Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства | Сікута, Христина; Турчин, Валентин; Гілецький, Іван; Sikuta, Khrystyna; Turchyn, Valentyn; Hiletskyi, Ivan |
2022-05-19 | Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність | Сікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga |
2022-05-19 | Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства | Рудай, Владислав; Каптюх, Тетяна; Rudai, Vladyslav; Kaptiukh, Tetiana |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 487