Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 487
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-05-30Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю-
2024-05-30Кolagen i elastyna jako białka młodości - jak zatrzymać czas?Biskup, Klaudia; Біскуп, Клавдія
2024-05-30Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинностіАндрійчук, Тетяна; Владимир, Ольга; Andriichuk, Tetiana; Vladymyr, Olha
2024-05-30Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століттяБурдаш, Андрій; Скабара, Роман; Burdash, Andrii; Skabara, Roman
2024-05-30Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукціїВасільєва, Вікторія; Сильчук, Тетяна; Vasilieva, Viktoriia; Sylchuk, Tetiana
2024Аналіз сучасного ринку розвитку міжнародних інвестицій в сфері гостинностіГарасимчук, Назар; Harasymchuk, Nazar
2024-05-30Сучасні тренди розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні та світіДавидова, Оксана; Голубнича, Оксана; Davydova, Oksana; Holubnycha, Oksana
2024-05-30Аналіз взаємозв’язку кольорів для інтер’єру підприємств готельного господарстваЗапольська, Анеля; Запісоцький, Андрій; Графська, Орислава; Zapolska, Anelia; Zapisotskyi, Andrii; Hrafska, Oryslava
2024-05-30Перспективи відновлення функціонування підприємств сфери гостинності в УкраїніДавидова, Оксана; Сафонова, Єлизавета; Davydova, Oksana; Safonova, Yelyzaveta
2024-05-30Сучасні технології застосування штучного інтелекту у діяльності закладів індустрії гостинностЗаремба, Лідія; Клос, Роман; Гузар, Уляна; Zaremba, Lidiia; Klos, Roman; Huzar, Uliana
2024-05-30Напрями стимулювання розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана; Davydova, Oksana
2024-05-30Зарубіжний досвід формування цінової пропозиції в підприємствах індустрії гостинностіКамінський, Любомир–Роман; Капацина, Станіслав; Kaminskyi, Liubomyr–Roman; Kapatsyna, Stanislav
2024-05-30Підприємства мережевого готельного господарства: нові виклики та перспективи розвиткуКоролик, Світлана; Владимир, Ольга; Korolyk, Svitlana; Vladymyr, Olha
2024-05-30Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті ХарковіКубло, Неля; Кащавцева, Лариса; Михайлов, Богдан; Kublo, Nelia; Kashchavtseva, Larysa; Mykhailov, Bohdan
2024-05-30Сучасний стан ринку послуг готельно-ресторанної сфериЛебедєва, Анна; Черевична, Наталія; Lebedieva, Anna; Cherevychna, Nataliia
2024-05-30Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia
2024-05-30Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарстваМальчин, Уляна; Боднар, Роман; Графська, Орислава; Malchyn, Uliana; Bodnar, Roman; Hrafska, Oryslava
2024-05-30Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на ПрикарпаттіМарчук, Дмитро; Качала, Софія; Marchuk, Dmytro; Kachala, Sofiia
2024-05-30Сhild friendly заклади як новий тренд індустрії гостинностіМосквяк, Тетяна; Гузар, Уляна; Moskviak, Tetiana; Huzar, Uliana
2024-05-30Особливості креативного менеджменту підприємств сфери послугОстровська, Галина; Ostrovska, Halyna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 487