Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 487
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024-05-30 | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю | - |
2024-05-30 | Кolagen i elastyna jako białka młodości - jak zatrzymać czas? | Biskup, Klaudia; Біскуп, Клавдія |
2024-05-30 | Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинності | Андрійчук, Тетяна; Владимир, Ольга; Andriichuk, Tetiana; Vladymyr, Olha |
2024-05-30 | Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття | Бурдаш, Андрій; Скабара, Роман; Burdash, Andrii; Skabara, Roman |
2024-05-30 | Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції | Васільєва, Вікторія; Сильчук, Тетяна; Vasilieva, Viktoriia; Sylchuk, Tetiana |
2024 | Аналіз сучасного ринку розвитку міжнародних інвестицій в сфері гостинності | Гарасимчук, Назар; Harasymchuk, Nazar |
2024-05-30 | Сучасні тренди розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні та світі | Давидова, Оксана; Голубнича, Оксана; Davydova, Oksana; Holubnycha, Oksana |
2024-05-30 | Аналіз взаємозв’язку кольорів для інтер’єру підприємств готельного господарства | Запольська, Анеля; Запісоцький, Андрій; Графська, Орислава; Zapolska, Anelia; Zapisotskyi, Andrii; Hrafska, Oryslava |
2024-05-30 | Перспективи відновлення функціонування підприємств сфери гостинності в Україні | Давидова, Оксана; Сафонова, Єлизавета; Davydova, Oksana; Safonova, Yelyzaveta |
2024-05-30 | Сучасні технології застосування штучного інтелекту у діяльності закладів індустрії гостинност | Заремба, Лідія; Клос, Роман; Гузар, Уляна; Zaremba, Lidiia; Klos, Roman; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Напрями стимулювання розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, Оксана; Davydova, Oksana |
2024-05-30 | Зарубіжний досвід формування цінової пропозиції в підприємствах індустрії гостинності | Камінський, Любомир–Роман; Капацина, Станіслав; Kaminskyi, Liubomyr–Roman; Kapatsyna, Stanislav |
2024-05-30 | Підприємства мережевого готельного господарства: нові виклики та перспективи розвитку | Королик, Світлана; Владимир, Ольга; Korolyk, Svitlana; Vladymyr, Olha |
2024-05-30 | Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові | Кубло, Неля; Кащавцева, Лариса; Михайлов, Богдан; Kublo, Nelia; Kashchavtseva, Larysa; Mykhailov, Bohdan |
2024-05-30 | Сучасний стан ринку послуг готельно-ресторанної сфери | Лебедєва, Анна; Черевична, Наталія; Lebedieva, Anna; Cherevychna, Nataliia |
2024-05-30 | Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» | Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia |
2024-05-30 | Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства | Мальчин, Уляна; Боднар, Роман; Графська, Орислава; Malchyn, Uliana; Bodnar, Roman; Hrafska, Oryslava |
2024-05-30 | Основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу на Прикарпатті | Марчук, Дмитро; Качала, Софія; Marchuk, Dmytro; Kachala, Sofiia |
2024-05-30 | Сhild friendly заклади як новий тренд індустрії гостинності | Москвяк, Тетяна; Гузар, Уляна; Moskviak, Tetiana; Huzar, Uliana |
2024-05-30 | Особливості креативного менеджменту підприємств сфери послуг | Островська, Галина; Ostrovska, Halyna |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 487