Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30515
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗавидівська, О. І.-
dc.contributor.authorZavydivska, O. I.-
dc.date.accessioned2021-09-13T12:53:53Z-
dc.date.available2021-09-13T12:53:53Z-
dc.date.issued2021-09-13-
dc.identifier.citationЗавидівська О. І. Професійна підготовка майбутніх менеджерів : теоретико-методичний аспект формування готовності до створення здоров’яорієнтованого середовища організації : монографія / О. І. Завидівська. - Чернігів - Львів : Простір-М, 2020. - 642 с. - ISBN 978-617-7746-51-4uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7746-51-4-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30515-
dc.description.abstractУ монографії розкрито теоретичні і методичні основи формування здоров'яорієнтованих управлінських навичок майбутніх менеджерів. Представлено розроблену автором педагогічну комплементарно-інтегративну технологію формування їхньої готовності до створення здоров'яорієнтаваяого середовища організації. Розкрито алгоритм упровадження психолого-педагогічних умов на засадах інноваційного змісту цієї технології. Рекомендовано викладачам і студентам вищих навчальних закладів, науковцям, які досліджують проблеми формування навичок здоров'яорієнтованого управління, аспірантам і докторантам, котрі здійснюють дослідження у галузі професійної освіти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПростір-Мuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectпедагогікаuk_UA
dc.subjectсередовище організаціїuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectфахова підготовкаuk_UA
dc.subjectекономічний успіхuk_UA
dc.titleПрофесійна підготовка майбутніх менеджерів: теоретико-методичний аспект формування готовності до створення здоров’яорієнтованого середовища організаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Завидівська О. Професійна підготовка....pdf21.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.