Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Назва: | Основні чинники розвитку гастрономічного туризму |
Автори: | Голод, Андрій Никига, Оксана Holod, Andrii Nykyha, Oksana |
Ключові слова: | фактори гастрономічний туризм розвиток |
Дата публікації: | 14-чер-2021 |
Бібліографічний опис: | Голод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132 |
ISSN: | 1996-1448 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1090-2191-1-SM.pdf | 676.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.