Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Назва: Основні чинники розвитку гастрономічного туризму
Автори: Голод, Андрій
Никига, Оксана
Holod, Andrii
Nykyha, Oksana
Ключові слова: фактори
гастрономічний туризм
розвиток
Дата публікації: 14-чер-2021
Бібліографічний опис: Голод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
ISSN: 1996-1448
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1090-2191-1-SM.pdf676.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.