Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30070
Назва: Професійно-прикладна фізична підготовка студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму
Автори: Римик, Роман
Маланюк, Любомир
Синиця, Андрій
Цап, Ірина
Rymyk, Roman
Malaniuk, Liubomyr
Synytsia, Andrii
Tsap, Iryna
Ключові слова: професійно-прикладна фізична підготовка
студенти коледжу ресторанного сервісу і туризму
Дата публікації: 9-чер-2021
Бібліографічний опис: Професійно-прикладна фізична підготовка студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму / Роман Римик, Любомир Маланюк, Андрій Синиця, Ірина Цап // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 2. - С. 62-63.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – визначити рівень професійно важливих якостей у майбутніх кухарів, студентів коледжу ресторанного сервісу і туризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30070
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1062-2135-1-SM.pdf683.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.