Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боднар, І. Я. | - |
dc.contributor.author | Завидівська, Н. Н. | - |
dc.contributor.author | Bodnar, I. Ya. | - |
dc.contributor.author | Zavydivska, N. N. | - |
dc.contributor.author | Кафедра теорії та методики фізичної культури | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:37:19Z | - |
dc.date.available | 2021-05-27T13:37:19Z | - |
dc.date.issued | 2021-05 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні тенденції у теорії та методиці фізичної культури : критерії оцінювання знань із дисципліни для аспірантів денної/заочної форм навчання (І-ІІ курс, І, ІІ, ІІ семестри), галузь знань 01 «Освіта», спеціальність 014 «Середня освіта» (фізична культура) / розроб. Боднар І. Я., Завидівська Н. Н. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29828 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сучасні тенденції у теорії і методиці фізичної культури | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | аспіранти | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 01 "Освіта" | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 014 «Середня освіта» (фізична культура) | uk_UA |
dc.subject | кафедра теорії і методики фізичної культури | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції у теорії та методиці фізичної культури : критерії оцінювання знань із дисципліни для аспірантів денної/заочної форм навчання (І-ІІ курс, І, ІІ, ІІ семестри), галузь знань 01 «Освіта», спеціальність 014 «Середня освіта» (фізична культура) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали для аспірантів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Критерії оцінювання з СТ у ТіМФК_Завидівська НН.pdf | 706.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.