Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670
Назва: | Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Паска, М. З. Гузар, У. Є. Paska, M. Z. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | атестаційний іспит порядок оцінювання бакалавр галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 12-тра-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання АТЕСТАЦІЙНОГО ІСПИТУ РВО БАКАЛАВР.pdf | 482.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.