Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670
Назва: Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: атестаційний іспит
порядок оцінювання
бакалавр
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 12-тра-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29670
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
порядок оцінювання АТЕСТАЦІЙНОГО ІСПИТУ РВО БАКАЛАВР.pdf482.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.