Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29599
Назва: | Інформаційні системи та технології : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань 241 Готельно-ресторанна справа, спеціальність Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Заневський, Ігор Пилипович Матвіїв, Василь Іванович Zanevskyi, Ihor Pylypovych Matviiv, Vasyl Ivanovych Кафедра інформатики та кінезіології |
Ключові слова: | інформаційні системи і технології силабус cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” спеціальність Готельно-ресторанна справа магістр кафедра інформатики та кінезіології |
Дата публікації: | 22-кві-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Заневський І. П. Інформаційні системи та технології : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань 241 Готельно-ресторанна справа, спеціальність Готельно-ресторанна справа / Заневський Ігор Пилипович, Матвіїв Василь Іванович. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна – «Інформаційні системи і технології» призначена для засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок використання сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанній справі. Вивчення дисципліни дозволяє студентам: - формувати розуміння ролі інформаційних технологій в діяльності готельно-ресторанного підприємства і підготовки особистості до професійної діяльності, мотиваційно-цінного ставлення до вивчення технологічної сфери; - знайомити студентів з найбільш поширеними видами застосовуваних у готельноресторанній справі інформаційних технологій, азами застосування спеціалізованих комп`ютерних програм, особливостями діяльності різноманітних схем бронювання та організації готельно-ресторанних послуг, а також зі специфікою застосування інформаційних технологій в діяльності підприємств готельно-ресторанної справи; - формувати професійні вміння та навички для вирішення завдань застосування інформаційних технології у готельно-ресторанній справі; - позитивно впливати на розвиток творчих здібностей студентів, на їх подальшу професійну орієнтацію. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29599 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Силабус Інформаційні системи і теїнології (2).pdf | 374.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.