Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29529
Назва: | Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Паска, М. З. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю рекомендована література бакалавр спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 12-кві-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29529 |
Розташовується у зібраннях: | Рекомендована література до навчальних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Література Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю.pdf | 310.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.