Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29524
Назва: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
залікові вимоги
магістр
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 12-кві-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29524
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.