Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Title: | Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти |
Authors: | Голод, А. П. Беля, І. Я. Holod, A. P. Belia, I. Ya. Кафедра туризму |
Keywords: | сучасні концепції гостинності семінарські і практичні заняття методичні вказівки магістр спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” факультет туризму кафедра туризму |
Issue Date: | Apr-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
семінари і практичні Сучасні концепції гостинності.pdf | 487.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.