Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Назва: | Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти |
Автори: | Голод, А. П. Беля, І. Я. Holod, A. P. Belia, I. Ya. Кафедра туризму |
Ключові слова: | сучасні концепції гостинності семінарські і практичні заняття методичні вказівки магістр спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” факультет туризму кафедра туризму |
Дата публікації: | кві-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521 |
Розташовується у зібраннях: | Семінарські та практичні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
семінари і практичні Сучасні концепції гостинності.pdf | 487.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.