Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Назва: Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти
Автори: Голод, А. П.
Беля, І. Я.
Holod, A. P.
Belia, I. Ya.
Кафедра туризму
Ключові слова: сучасні концепції гостинності
семінарські і практичні заняття
методичні вказівки
магістр
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
факультет туризму
кафедра туризму
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29521
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
семінари і практичні Сучасні концепції гостинності.pdf487.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.