Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Назва: Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Ключові слова: сучасні концепції гостинності
порядок оцінювання результатів
магістр
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра туризму
Дата публікації: 9-кві-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
порядок оцінювання Сучасні концепції гостинності.pdf231.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.