Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Назва: | Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Голод, А. П. Holod, A. P. Кафедра туризму |
Ключові слова: | сучасні концепції гостинності порядок оцінювання результатів магістр спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра туризму |
Дата публікації: | 9-кві-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання Сучасні концепції гостинності.pdf | 231.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.