Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Title: | Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Голод, А. П. Holod, A. P. Кафедра туризму |
Keywords: | сучасні концепції гостинності порядок оцінювання результатів магістр спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра туризму |
Issue Date: | 9-Apr-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання Сучасні концепції гостинності.pdf | 231.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.