Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, А. П. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. P. | - |
dc.contributor.author | Кафедра туризму | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-09T17:14:38Z | - |
dc.date.available | 2021-04-09T17:14:38Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-09 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму) / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сучасні концепції гостинності | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | 5 курс | uk_UA |
dc.subject | кафедра туризму | uk_UA |
dc.title | Сучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
залікові вимоги Сучасні концепції гостинності (2).pdf | 194.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.