Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518
Назва: Сучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму)
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Ключові слова: сучасні концепції гостинності
залікові вимоги
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
факультет туризму
5 курс
кафедра туризму
Дата публікації: 9-кві-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму) / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
залікові вимоги Сучасні концепції гостинності (2).pdf194.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.