Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434
Назва: | Сучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Голод, А. П. Holod, A. P. Кафедра туризму |
Ключові слова: | сучасні концепції гостинності робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» магістр кафедра туризму |
Дата публікації: | 5-кві-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
робоча програма Сучасні концепції гостинності ГРС М.pdf | 622.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.