Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434
Назва: Сучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Ключові слова: сучасні концепції гостинності
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
магістр
кафедра туризму
Дата публікації: 5-кві-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча програма Сучасні концепції гостинності ГРС М.pdf622.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.