Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.date.accessioned2021-03-30T10:48:22Z-
dc.date.available2021-03-30T10:48:22Z-
dc.date.issued2021-03-29-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 / Паска Марія Зіновіївна, Голод Андрій Петрович. - № 2020 07109; заявл. 06.11.2020; опубл. 17.03.2021, Бюл. № 11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиробництво м'сних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectвикористання люпинового борошна та екстракту розмаринуuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти та авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент Паска Голод (1).pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.