Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Назва: Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10
Автори: Паска, М. З.
Голод, А. П.
Paska, M. Z.
Holod, A. P.
Ключові слова: виробництво м'сних посічених напівфабрикатів
використання люпинового борошна та екстракту розмарину
Дата публікації: 29-бер-2021
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 / Паска Марія Зіновіївна, Голод Андрій Петрович. - № 2020 07109; заявл. 06.11.2020; опубл. 17.03.2021, Бюл. № 11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Розташовується у зібраннях:Патенти та авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент Паска Голод (1).pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.