Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Назва: | Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 |
Автори: | Паска, М. З. Голод, А. П. Paska, M. Z. Holod, A. P. |
Ключові слова: | виробництво м'сних посічених напівфабрикатів використання люпинового борошна та екстракту розмарину |
Дата публікації: | 29-бер-2021 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 / Паска Марія Зіновіївна, Голод Андрій Петрович. - № 2020 07109; заявл. 06.11.2020; опубл. 17.03.2021, Бюл. № 11. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти та авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент Паска Голод (1).pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.