Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Title: | Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 |
Authors: | Паска, М. З. Голод, А. П. Paska, M. Z. Holod, A. P. |
Keywords: | виробництво м'сних посічених напівфабрикатів використання люпинового борошна та екстракту розмарину |
Issue Date: | 29-Mar-2021 |
Citation: | Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 / Паска Марія Зіновіївна, Голод Андрій Петрович. - № 2020 07109; заявл. 06.11.2020; опубл. 17.03.2021, Бюл. № 11. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404 |
Appears in Collections: | Патенти та авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент Паска Голод (1).pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.