Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29378
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-29T09:55:46Z-
dc.date.available2021-03-29T09:55:46Z-
dc.date.issued2021-03-29-
dc.identifier.citationМетрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29378-
dc.description.abstractМета навчальної дисципліни: узагальнення та характеристика основних понять використовуваних у сфері державного регулювання якості товарів та послуг, та висвітлення їхніх організаційно-методичних принципів у сучасному конкурентному середовищі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectметрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістюuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність 073 "Менеджмент"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 07 Управління та адмініструванняuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleМетрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.