Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГрафська, О. І.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHrafska, O. I.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-29T09:33:09Z-
dc.date.available2021-03-29T09:33:09Z-
dc.date.issued2021-03-29-
dc.identifier.citationНаскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Графська О. І., Радзімовська О. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29375-
dc.description.abstractМетою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпрограма практикиuk_UA
dc.subject241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleНаскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освітиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Наскрізна програма практики_магістр_ГРС.pdf492.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.