Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29313
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скабара, Р. М. | - |
dc.contributor.author | Skabara, R. M. | - |
dc.contributor.author | Кафедра спортивного туризму | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T10:59:06Z | - |
dc.date.available | 2021-03-17T10:59:06Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-17 | - |
dc.identifier.citation | Туризмологія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь: магістр / розроб. Скабара Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29313 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення курсу «Туризмологія» є узагальнення накопичених знань в період вивчення туризмознавчих дисциплін, створення цілісної уяви про туризм як соціальний інститут, як певну форму природно-суспільного буття та життєдіяльності людини, що подорожує. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | туризмологія | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра спортивного туризму | uk_UA |
dc.title | Туризмологія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь: магістр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Туризмологія_робоча_програма_ГРС_Скабара.pdf | 635.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.