Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312
Title: Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Графська, О. І.
Hrafska, O. I.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: інновації в готельному господарстві
робоча програма
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 17-Mar-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 13 с.
Abstract: Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП іновації у готельному господарств_Графська.pdf804.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.