Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312
Title: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Графська, О. І. Hrafska, O. I. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | інновації в готельному господарстві робоча програма спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 17-Mar-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 13 с. |
Abstract: | Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РП іновації у готельному господарств_Графська.pdf | 804.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.