Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312
Назва: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Графська, О. І. Hrafska, O. I. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | інновації в готельному господарстві робоча програма спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 17-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 13 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РП іновації у готельному господарств_Графська.pdf | 804.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.