Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29299
Title: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі
робоча програма
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 16-Mar-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 26 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі» є формування у майбутніх фахівців галузі готельної та ресторанної справи належних практичних вмінь і навичок застосування універсального інструментарію розробки та реалізації проєктів з метою досягнення ефективного існування та розвитку організації, надання студентам знань з основ управління проєктами і навчання методиці складання, планування та аналізу проєктів. За допомогою цього модулю студент має опанувати методологію, необхідну для успішного управління проєктами, а також набуття навичок впровадження проєктних рішень у практичну діяльність.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29299
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РНП_УПГРБ.pdf889.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.