Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29298
Назва: Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: інновації індустрії гостинності регіону
робоча програма
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 16-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Інновації індустрії гостинності регіону» є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними процесами індустрії гостинності регіону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29298
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РНП_ІІГР.pdf874.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.