Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29296
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заневський, І. П. | - |
dc.contributor.author | Ващишин, М. Я. | - |
dc.contributor.author | Zanevskyi, I. P. | - |
dc.contributor.author | Vashchyshyn, M. Ya. | - |
dc.contributor.author | Кафедра інформатики та кінезіології | - |
dc.contributor.author | Кафедра гуманітарних дисциплін | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T10:25:42Z | - |
dc.date.available | 2021-03-16T10:25:42Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-16 | - |
dc.identifier.citation | Інтелектуальна власність : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти: магістр / розроб. Заневський І. П., Ващишин М. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29296 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Інтелектуальна власність» є формування у студентів розуміння правових приписів щодо правомірної поведінки у сфері здійснення та захисту прав інтелектуальної власності, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити ефективність у бізнесовій діяльності у сфері готельно-ресторанної справи щодо захисту торговельних марок та комерційних найменувань, опанувати основні теоретично-методологічні засади регулювання відносин інтелектуальної власності за умов ринкової економіки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інтелектуальна власність | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра гуманітарних дисциплін | uk_UA |
dc.title | Інтелектуальна власність : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти: магістр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Роб_прогр_ІВ_ГРС.pdf | 574.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.