Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, І. І.-
dc.contributor.authorKorkuna, I. I.-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2021-03-15T09:39:46Z-
dc.date.available2021-03-15T09:39:46Z-
dc.date.issued2021-03-15-
dc.identifier.citationОснови підприємницької діяльності та вступ до фаху : методичні вказівки до навчальної дисципліни, щодо самостійної та індивідуальної роботи для студентів всіх форм навчання, спеціальності: 073 «Менеджмент», ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань 07 «Управління та адміністрування" / уклад. Коркуна І. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29240-
dc.description.abstractГоловне призначення дисципліни – оволодіння студентами системою професійних вмінь та навичок, первинним досвідом професійної діяльності, ознайомлення з реальними об’єктами діяльності, вивчення їх властивостей, дослідження проблемних моментів, ознайомлення з методикою прийняття відповідних управлінських рішень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови підприємницької діяльності та вступ до фахуuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectспеціальність 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань 07 "Упраління та адміністрування"uk_UA
dc.titleОснови підприємницької діяльності та вступ до фаху : методичні вказівки до навчальної дисципліни, щодо самостійної та індивідуальної роботи для студентів всіх форм навчання, спеціальності: 073 «Менеджмент», ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань 07 «Управління та адміністрування"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод_вказ_ОПД_та_ВФ_073_Бак_об.pdf523.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.