Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29236
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Наталія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Гуль, Іван Григорович | - |
dc.contributor.author | Холявка, Володимир Зеновійович | - |
dc.contributor.author | Павленчик, Анатолій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Атаманюк, Дмитро Васильович | - |
dc.contributor.author | Криштанович, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Коркуна, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Іванова, Лілія Омелянівна | - |
dc.contributor.author | Гуцуляк, Вікторія Романівна | - |
dc.contributor.author | Завидівська, Ольга Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Стахів, Ірина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Петришин, Дмитро Юрійович | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Nataliia Fedorivna | - |
dc.contributor.author | Hul, Ivan Hryhorovych | - |
dc.contributor.author | Kholiavka, Volodymyr Zenoviiovych | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Anatolii Oleksandrovych | - |
dc.contributor.author | Atamaniuk, Dmytro Vasylovych | - |
dc.contributor.author | Kryshtanovych, Svitlana Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Ivan Ivanovych | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Liliia Omelianivna | - |
dc.contributor.author | Hutsuliak, Viktoriia Romanivna | - |
dc.contributor.author | Zavydivska, Olha Ihorivna | - |
dc.contributor.author | Stakhiv, Iryna Mykhailivna | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Dmytro Yuriiovych | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-15T09:10:19Z | - |
dc.date.available | 2021-03-15T09:10:19Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-15 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», денної та заочної форми навчання, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальність 073 «Менеджмент», ступінь вищої освіти - бакалавр / уклад. Павленчик Наталія Федорівна, Гуль Іван Григорович, Холявка Володимир Зеновійович, Павленчик Анатолій Олександрович, Атаманюк Дмитро Васильович, Криштанович Світлана Володимирівна, Коркуна Іван Іванович, Іванова Лілія Омелянівна, Гуцуляк Вікторія Романівна, Завидівська Ольга Ігорівна, Стахів Ірина Михайлівна, Петришин Дмитро Юрійович. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29236 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методична розробка містить: вступну частину; мету, завдання та кваліфікаційні вимоги до бакалаврських робіт; опис організації і порядку виконання бакалаврської роботи; характеристику структури, змісту і вимоги до оформлення бакалаврських робіт; хід процедури захисту та критерії оцінювання бакалаврської роботи; додатки з рекомендованою тематикою та взірцями оформлення певних документів до оформлення і захисту бакалаврської роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.subject | денна та заочна форми навчання | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 07 „Управління та адміністрування” | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», денної та заочної форми навчання, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальність 073 «Менеджмент», ступінь вищої освіти - бакалавр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_реком_до_підгот_кваліфік_роб_073_Бак_об.pdf | 880.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.