Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-10T10:34:05Z-
dc.date.available2021-03-10T10:34:05Z-
dc.date.issued2021-03-10-
dc.identifier.citationПаска М. З. Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29112-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні ресторанні трендиuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань: 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleСучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні ресторанні тренди.pdf426.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.