Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-03T12:50:41Z-
dc.date.available2021-03-03T12:50:41Z-
dc.date.issued2021-03-03-
dc.identifier.citationУправління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / уклад. Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectуправління проєктами у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleУправління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Критерії оцінювання_УПГРБ_Гузар.pdf333.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.