Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030
Назва: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі
порядок оцінювання результатів навчання
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 3-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / уклад. Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Критерії оцінювання_УПГРБ_Гузар.pdf333.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.