Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030
Назва: | Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі порядок оцінювання результатів навчання спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 3-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / уклад. Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 2 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29030 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Критерії оцінювання_УПГРБ_Гузар.pdf | 333.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.