Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроценко, У.-
dc.contributor.authorProtsenko, U.-
dc.contributor.authorКафедра української та іноземних мов-
dc.date.accessioned2021-03-03T12:17:29Z-
dc.date.available2021-03-03T12:17:29Z-
dc.date.issued2021-03-03-
dc.identifier.citationДілова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму / уклад. Проценко У. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectділова іноземна моваuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра української та іноземних мовuk_UA
dc.titleДілова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вимоги до складання заліку.pdf159.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.