Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Проценко, У. | - |
dc.contributor.author | Protsenko, U. | - |
dc.contributor.author | Кафедра української та іноземних мов | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T12:17:29Z | - |
dc.date.available | 2021-03-03T12:17:29Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-03 | - |
dc.identifier.citation | Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму / уклад. Проценко У. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ділова іноземна мова | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра української та іноземних мов | uk_UA |
dc.title | Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вимоги до складання заліку.pdf | 159.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.