Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027
Назва: | Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму |
Автори: | Проценко, У. Protsenko, U. Кафедра української та іноземних мов |
Ключові слова: | ділова іноземна мова залікові вимоги спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" магістр факультет туризму кафедра української та іноземних мов |
Дата публікації: | 3-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму / уклад. Проценко У. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027 |
Розташовується у зібраннях: | Залікові вимоги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вимоги до складання заліку.pdf | 159.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.