Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027
Назва: Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму
Автори: Проценко, У.
Protsenko, U.
Кафедра української та іноземних мов
Ключові слова: ділова іноземна мова
залікові вимоги
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
магістр
факультет туризму
кафедра української та іноземних мов
Дата публікації: 3-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ділова іноземна мова : вимоги до складання диференційованого заліку, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму / уклад. Проценко У. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29027
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вимоги до складання заліку.pdf159.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.