Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-03T10:03:37Z-
dc.date.available2021-03-03T10:03:37Z-
dc.date.issued2021-03-03-
dc.identifier.citationПаска М. З. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс / Паска Марія Зіновіівна, Радзімовська Ольга Володимирівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subject4 курсuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleВиробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курсuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.