Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008
Назва: | Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс |
Автори: | Паска, М. З. Радзімовська, О. В. Paska, M. Z. Radzimovska, O. V. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | виробнича практика силабус спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" бакалавр 4 курс кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 3-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс / Паска Марія Зіновіівна, Радзімовська Ольга Володимирівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
силабус_Виробнича Практика_4 курс_Паска_Радзімовська.pdf | 351.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.