Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008
Назва: Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс
Автори: Паска, М. З.
Радзімовська, О. В.
Paska, M. Z.
Radzimovska, O. V.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
бакалавр
4 курс
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 3-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. З. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс / Паска Марія Зіновіівна, Радзімовська Ольга Володимирівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус_Виробнича Практика_4 курс_Паска_Радзімовська.pdf351.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.