Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29007
Назва: Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
бакалавр
3 курс
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 3-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс / Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Мета виробничої практики: поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного господарства різних форм власності; вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства різних категорій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29007
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус_Виробнича Практика_3 курс_Гузар.pdf351.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.