Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T09:53:32Z | - |
dc.date.available | 2021-03-03T09:53:32Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-03 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. Є. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс / Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29006 | - |
dc.description.abstract | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | виробнича практика | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | 2 курс | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
силабус_Виробнича Практика_2 курс_Гузар.pdf | 330.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.