Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриштанович, С. В.-
dc.contributor.authorKryshtanovych, S. V.-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2021-03-03T09:36:47Z-
dc.date.available2021-03-03T09:36:47Z-
dc.date.issued2021-03-03-
dc.identifier.citationДержавне управління в сфері обслуговування і спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, рівень вищої освіти: Магістр / розроб. Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29004-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Державне управління в сфері обслуговування і спорту» є надання майбутнім магістрам з менеджменту знань та вмінь з державного управління для застосування їх в діяльності у сфері обслуговування і спорту та інших виробничо-господарських організаціях, вивчення теоретичних та нормативнометодичних положень державного управління в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдержавне управління в сфері обслуговування і спортуuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleДержавне управління в сфері обслуговування і спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, рівень вищої освіти: Магістрuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Роб_прогр_ДОСіС_ГРС_Криш.pdf576.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.