Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузенко, І. І. | - |
dc.contributor.author | Huzenko, I. I. | - |
dc.contributor.author | Кафедра гуманітарних дисциплін | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T15:53:47Z | - |
dc.date.available | 2021-03-02T15:53:47Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-02 | - |
dc.identifier.citation | Гузенко І. І. Культура бізнесу : силабус навчального курсу, рівень вищої освіти -перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань - 07 Управління та адміністрування, спеціальність - 073 Менеджмент / Гузенко Ірина Іллівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28964 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити ефективність у бізнесовій діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | культура бізнесу | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 073 "Менеджмент" | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 07 Управління та адміністрування | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | кафедра гуманітарних дисциплін | uk_UA |
dc.title | Культура бізнесу : силабус навчального курсу, рівень вищої освіти -перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань - 07 Управління та адміністрування, спеціальність - 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2021_КБ_Силаб_21.02.pdf | 458.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.