Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Назва: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Гузар, У. Є. Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Huzar, U. Ye. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | виробнича практика програми практик спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" бакалавр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 1-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Програма виробничої практики 2 курс.pdf | 857.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.