Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Назва: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Гузар, У. Є.
Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Huzar, U. Ye.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
програми практик
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 1-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма виробничої практики 2 курс.pdf857.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.