Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28916
Назва: Сервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освіти
Автори: Голод, А. П.
Беля, І. Я.
Holod, A. P.
Belia, I. Ya.
Кафедра туризму
Ключові слова: сервісологія
семінарське заняття
практичні заняття
методичні вказівки
спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»
магістр
кафедра туризму
Дата публікації: 1-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28916
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
семінари і практичні Сервісологія.pdf512.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.