Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, А. П. | - |
dc.contributor.author | Holod, A. P. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-01T07:50:01Z | - |
dc.date.available | 2021-03-01T07:50:01Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-01 | - |
dc.identifier.citation | Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | сервісологія | uk_UA |
dc.subject | порядок оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання Сервісологія.pdf | 371.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.