Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914
Назва: Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»
Автори: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: сервісологія
порядок оцінювання результатів навчання
спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 1-бер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
порядок оцінювання Сервісологія.pdf371.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.