Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914
Назва: | Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» |
Автори: | Голод, А. П. Holod, A. P. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | сервісологія порядок оцінювання результатів навчання спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 1-бер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28914 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
порядок оцінювання Сервісологія.pdf | 371.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.