Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Назва: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Радзімовська, О. В.
Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Radzimovska, O. V.
Paska, M. Z.
Huzar, U.Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
програма практик
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
бакалавр
4 курс
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 26-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Радзімовська О. В., Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
програма виробничої практики 4 курс.pdf848.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.