Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Назва: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Радзімовська, О. В. Паска, М. З. Гузар, У. Є. Radzimovska, O. V. Paska, M. Z. Huzar, U.Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | виробнича практика програма практик спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» бакалавр 4 курс кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 26-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Радзімовська О. В., Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
програма виробничої практики 4 курс.pdf | 848.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.