Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Title: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Радзімовська, О. В. Паска, М. З. Гузар, У. Є. Radzimovska, O. V. Paska, M. Z. Huzar, U.Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | виробнича практика програма практик спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань 24 «Сфера обслуговування» бакалавр 4 курс кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 26-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Радзімовська О. В., Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с. |
Abstract: | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912 |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
програма виробничої практики 4 курс.pdf | 848.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.