Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Title: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Радзімовська, О. В.
Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Radzimovska, O. V.
Paska, M. Z.
Huzar, U.Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: виробнича практика
програма практик
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
бакалавр
4 курс
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 26-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Радзімовська О. В., Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Abstract: Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
програма виробничої практики 4 курс.pdf848.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.