Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Назва: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Графська, О. І.
Радзімовська, О. В.
Маслійчук, О. Б.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Hrafska, O. I.
Radzimovska, O. V.
Masliichuk, O. B
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
програма практик
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 26-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З., Гузар У. Є., Графська О. І., Радзімовська О. В., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма виробничої практики 3 курс.pdf949.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.